Ebbot 1 år

Igår trängde vi ihop oss i bilen med mamma och Hans och styrde mot tenhult och Ebbots 1 års kalas. Det är en bit att åka men det var det väl värt för att träffa dessa mysiga människor och ha en mycket trevlig dag.
Det var fullt ös hela dagen med smörgåstårta, jordgubbstårta och grillat på kvällen. Huset de bor i är stort och trädgården likaså så Lilly sprang runt mycket och överallt för att upptäcka och busa. Enda negativa var att hon fick med sig en fästig hem på benet som jag upptäckte idag, men det kommer hon säkert hinna skaffa sig fler av innan sommaren är slut.

Stort tack för en mysig lördag!

Om det är någon som läser här som är intresserad av inspiration till inredning eller vill följa ett spännande projekt med ett stort, gammalt, fint hus så tycker jag att ni ska kika på Ebbots mamma Emmas blogg:
https://devildaflyger.wordpress.com/









Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart



Fira lite semester

Igår jobbade Anders sin sista halvdag och har nu semester i fem veckor samtidigt som jag är föräldraledig. Väldigt härligt ska det bli.
Känns så klart lite knäppt också, eftersom fem veckor egentligen inte är så lång tid och när de fem veckorna är slut börjar allvaret på riktigt. Anders jobbar då heltid på sitt nya jobb och jag är höggravid och föräldraledig med Lilly och sen snart ett litet amningstroll också. 
Då jävlar är det på riktigt. 
Kommer säkert bli bra. Tror det kommer bli den roligaste, jobbigaste och mest intensiva perioden i mitt liv.

Hur som helst mötte vi Anders när han slutade och åt indiskt. Mums mums. 



Bakfyllebrännboll

I lördags var vi bjudna på bakfyllebrännboll. Detta är tydligen en blivande tradition då det existerade förra året också på midsommardagen. Då var dock Lilly bara en månad och vi stannade hemma och ammade, typ. 
I år var ju jag lite för gravid för att deltaga också, men nästa år. Då jävlar. 
Det var hur som helst roligt ändå, Anders sprang sig svettig och jag och Lilly underhöll oss i gräset bra. I halvlek beställdes det pizza och tyvärr blev jag ganska illamående efter det så vi blev inte kvar så länge. 
Men allt som allt, väldigt bra bakfylle dag. Trots att både jag och Anders var nyktra på midsommar. 






Vardagsrealism

En barnsäkrar köket, en tittar på "var är tummen" på youtube, en steker bananpannkakor. 




sommar sommar sommar

Och regn regn regn. Helt okej ändå, tycker inte att vädret behöver spela så stor roll. Det blir ju inte roligare för att man ska störa sig på vädret iaf utan det är bara att anpassa sig istället. 

Igår var det midsommar. Vi var bjudna på lite festligheter med lite fläng hit och dit egentligen. Jag är säker på att det hade blivit jättekul, men jag är väldigt trött så vi kände att i år är det nog bäst ändå att dra ner på firandet några knop. 

Vi började dagen med sillunch hemma hos oss med min kusin och hennes Nicke. Mycket mysigt och gott och lugnt och skönt. Precis som vi ville ha det. 
På kvällen åkte vi till min moster och halva släkten för att grilla, leka, mysa och umgås. När kl blev åtta verkade Lilly trött och jag likaså så då packade vi ihop oss och åkte hem. Lilly somnade direkt så jag och Anders la oss och tittade på någrq avsnitt av game of thrones. 
Perfekt midsommar för en gravid, trött småbarnsfamilj.

 Här ser ni hur pigg och pepp jag kände mig hehe.






Paus innan prov

Är ute och promenerar med Lilly. Vi är påväg till Mvc där jag ska lämna urinprov. 
Var på besök hos min barnmorska igår och allt såg fint ut men jag har haft väldigt mycket förvärkar och sammandragningar så vi ska bara kolla för säkerhets skull att inget är på g än. 
Men nu hinner jag blogga lite för Lilly sover i vagnen och jag har fått parkera mig på en bänk för att låta sammandragningarna sluta. Jag har alltså bara ca 1 km att gå till Mvc, och tvingas pausa mitt snigeltämpo på vägen. Suck. 

Jag idag. Tycker knappt att det syns ibland att jag är gravid. Ser mest lite lönnfet ut. Går in i vecka 25 på torsdag. 




RSS 2.0