Confusion

Remind me why we decided this was for the best.

This town kills you when you're young.

Det var längesen jag satte mig här för att skriva några rader, har väl helt enkelt inte haft något att skriva om. I alla fall ingen inspiration. Det har hänt mycket, men samtidigt ingenting. Allt är annorlunda men ändå på något sätt likadant.




Jag går med dig överallt
I sommarsol och vinterkallt
När tankarna tar över allt
Jag går med dig överallt

Det kommer bli så tomt. Någon jag litar på "lämnar mig". Jag är såklart glad för hennes skull, men vad ska jag göra? Jag blir kvar här. Kvar i dammet. Denna stan är inte bra att stanna i, man får passa sig för att fasta. Det är lätt att fastna. Jag är rädd för att fastna.
 
Om hösten hittar hit igen
Då håller vi ihop min vän
Ja då lever vi för sommaren
Om hösten hittar hit igen

Kan man vara lycklig här? Kan man hitta något här som betyder, något som gör det värt att kämpa? Blir man lycklig av händelser? Av att se, uppleva, höra, vara med, känna, leva. Livserfaranhet. Räcker det att man blir lycklig av en person för att stanna? Han ligger ner och vilar mot min arm. Jag längtar bort ifrån hans kyla och hans charm.

Ja du behöver inte säga nått
När tiden flytt och åren gått
Om det blivit som dom förutspått
Ja du behöver inte säga nått
Men om du längtar hem nån dag
Och saknar nått precis som jag
Då leder vägen dit den ska
Om du längtar hem nån dag
Nej du behöver inte säga nått
När tiden flytt och åren gått
Om det blivit som dom förutspått
Du behöver inte säga nått


Det blir nästan aldrig så som man har tänkt sig. Men bara vi håller fast vid det vi mår bra av, de personerna som får oss att må bra, så kommer det att lösa sig. All you need is love?

RSS 2.0