Counting on me.

No words could ever discribe how I feel about you. Or the way you make med feel.

Nu saknar jag dig så det gör ont.

Has someone taken your faith?

252228-2

Tell me how I'm gonna live my life.

If I should be honest
I don't know what I see in you
You don't give me anything that I don't allready have.


Jag tror att det är dags att säga hejdå. För jag orkar inte mer. Du förstör mig.
Jag förtjänar nått bättre.

It's not fun to only be good enough when no one's around
And I'm stupid enough to go back each time that you want me to
And I hate you for always having the last word
And I hate you for not taking me seriosly
And I hate you for been waiting for this long
And I hate everything you stand for
But not even then...
I can't stand tall without you



Fan att jag är så kär...

The arms of sorrow.

Idag är dagen efter. Usch vad jag mår illa... Men det var en kul kväll så egentligen ska jag inte klaga för det var verkligen värt det. Började med förförfest hemma hos oliver. Det mesta av mitt spritintag skedde nog där. Sen när vi skulle hem till den riktiga förfesten hemma hos elina så gick vi förbi ica skrea strand och där hittade vi en kundvagn som vi körde jenny i. Hemma hos elina så är allt lite suddigt för min del.. Men jag vet att jag hade roligt i alla fall för det resulterade i sju sugmärken... Sen var det ner på stranden, sprang mest omkring med oliver och anton. Hittade en christian med mysiga och varma kramar med. Satt och myste lite uppe på stranden, snackade och rökte lite. Sen skulle vi dra in till stan och käka pizza. Oliver hamnade i slagsmål och bröt fingret och jag tyckte synd om han på pizzerian för han grät så jag höll han i handen och torkade hans tårar.
Jag var rädd att jag skulle träffa dig på stranden, men jag slapp. Men du hörde av dig idag och jag var så irriterad på dig. Ändå så saknade jag dig så det gjorde ont. Som alltid.
Jag tror att jag är kär.

We where born to run.

I came across a fallen tree
I felt the branches of it looking at me
Is this the place we used to love?
Is this the place that I've been dreaming of?


Efterlängtade sommarlov ! Nu ska jag snart gå och duscha och välja kläder, ikväll är det avslutning på vallarna.


And if you have a minute why don't we go
Talk about it somewhere only we know?
This could be the end of everything
So why don't we go
Somewhere only we know?
Jag träffade dig, trots att jag hade tänkt att inte göra det. Jag ramlar alltid tillbaka. Hur stark jag än känner mig så räcker det att du ger mig den blicken så faller jag igen. Men jag börjar tröttna på att inte duga. Sluta leka med mina känslor. Jag behöver dom.

Lek med mina känslor och jag kommer vara din förevigt.

Sooner or later

Är nyduschad och har precis kladdat på alldeles för mycket smink. Har kommit på att jag börjar bli väldigt fixerad vid mitt eget utseende. Inte bra, inte bra. Finns ju så mycket annat som är mycket viktigare att lägga sin tid på. Men varför inte göra dom runt omkring mig en tjänst så dom slipper glo på mina mörka ringar under ögonen.
Igår och idag har alla montebarn varit på Boberg och sovit över på denna exklusiva gård. Vi hade ett triatlon när vi kom dit , dett blev dock inte så seriöst. Jag, Hanna och Anton hade mest vattenkrig och stackars Jenny som inte riktigt ville vara med på detta.. Första doppet är nu avklarat i alla fall.
Efter det följde flera timmar av tråk, tråk och tråk. Vi satt mest i koridorerna utanför rummen och åt godis och snackade gojja. Sen blev det kväll och självklart måste man ut och busa. Efter mycket smygande fram och tillbaka i korridorerna och efter två utskällningar från en fruktansvärt trött alf med väldigt tajta cykelbyxor på sig så kom jag, Oliver och Teo till slut ut. "Yey vad duktiga vi är"... "Och nu då.?"
Så vi gick en runda, Teo och Oliver rökte. Jag gjorde inte det, tänkte att jag inte skulle förstöra att jag äntligen har kommit igång med att springa igen med en cigg. Det hela slutade med att vi låg mitt på vägen och kollade på stjärnorna och pratade om livets små bekymmer. Riktigt mysigt. Sen smög vi tillbaka vid halv fyra och hade då hittat Christian på vägen, alltid mysigt med hans kramar. När vi sen var inne igen så gick jag och la mig. Men Oliver övertalade Christian och Teo att kasta smällare utanför lärarnas rum.
Ganska lyckat läger ändå, trots att jag har bränt mig på axlarna MEN jag har märken i alla fall ;) .
Underbart att prata med Teo, även om det inte blev så djupt, men det var alldeles för länge sen vi alls pratade känns det som. Tack för natten killar :)

Hope is..

Jag vet inte vad jag ska tycka. Jag vet inte hur du vill ha det. Men jag vet bara att jag inte mår bar av att ha det såhär. Så nu är det upp till dig. Jag kommer inte sluta tänka på dig och det kommer bli jobbigt nu. Men väx upp, snälla.


Nu ska jag baka muffins hade jag tänkt, som jag alltid gör när allt snurrar i huvudet. Men muffins är ju gott. Kanske ska våldgästa Jenny med och tvinga henne att äta upp muffinsen med mig.


Du hörde av dig idag. Det var jobbigt, för jag trodde att du hade förstått. Och jag saknar dig.
Without you, within me
I can't find no rest
I wanna let you go
I wanna let you go
I wanna let you go

RSS 2.0