The end of heartache

Har så sjukt mycket att göra i skolan nu. Men som vanligt är det skolan som kommer i sista hand. Jag orkar helt enkelt inte bry mig. Fast jag borde verkligen göra det. Men nu är det inte långt kvart till sommarlovet. Härligt.
Det behövs verkligen en paus från allt. Fast jag ska jobba nästan hela lovet.. Men vi ska nog hinna med många stranddagar med jenny med :). Funderar på att åka till Peace&Love också men det känns inte som att folket som ska dit vill ha med mig så det kanske är bättre att jag stannar hemma och.. Jobbar.

Idag har för övrigt varit en grå och trist dag.image1






Without you, within me
I can't find no rest
I wanna let you go
I wanna let you go
I wanna let you go

My life for yours

Och som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag
Och som jag önskar att vårt krig tog slut
Jag har lärt av mina misstag
Och du är lika ensam som jag



Daylight dies.

Loose your hunger
And you loose your way
Get confused
And you fade away


Idag har varit en trött dag. Vaknade med kramp i magen och darrande händer. Orkade inte gå till skolan, orkade inte vara social.
Orkar inte plugga på arbetena i skolan som jag redan ligger efter med. Orkar inte.
Jag börjar känna mig som en väldigt trött och osocial människa.
Kanske borde försöka göra något åt det?

We are shadows
We are shadows
We are shadows in the alley


Hur ska jag göra?
Ska det som vanligt bli jag som tar steget till att bli sams, eller ska jag fortsätta och vänta och se om du tar steget från ovänner.
Jag vet inte ens om vi är vänner längre, så kan man då vara ovänner?
Du säger att du tycker att jag är löjlig som blir sur utan att säga vad det är. Men när min anledning till att vara sur är att du inte bryr dig. Och nu bryr du dig inte ens tillräckligt för att fråga varför jag är sur.
Jag bryr mig, men gör du det?
Jag vet inte hur jag ska göra.

All eyes turn hollow
From the work of sorrow


Ännu en dag har nu gått och tystnaden från dig gör sig påmind. Visst var det jag som först slutade prata med dig, det var jag som var irriterad av absolut ingen anledning alls, det var jag, det var mitt fel. Men ändå så sitter jag och hoppas att du tänker på mig. Hur kan man vara så irriterad på någon, att de sakerna med han som i början bara var gulligt, nu gör en så sur och irriterad. Hur kan man känna så för någon, och på samma gång sakna han så mycket att det gör ont i hela kroppen?

They've got so much to do
Never time for you


Sömnlösheten har kommit tillbaka och mina händer darrar. Jag känner mig fruktansvärt labil.

You die when you're young
You die when you're young
You die when you're young

Break the silence.

Sitter här med en leverpastej-macka framför mig. Sist jag åt en sådan var med min pappa, vilket gör det till 11 år sen jag sist åt en leverpastej-macka.
Jag vågar inte äta den. Tänk om jag inte gillar den?




Igår umgicks jag med min mamma hela kvällen, det var faktiskt förvånande trevligt. Vi kollade på James Bond, och det var faktiskt första gången jag har sett en hel Bond film, har alltid lyckats somna alla andra gånger jag har försökt. Idag är det mors dag och jag kom precis på att jag glömt gratta mamma.. Oops.
Vid två tiden ska vi åka hem till mormor och morfar där mormor har bakat tårta. Sen ska vi sitta där och ha trevligt tills klockan blir 5 då vi ska börja laga mat till min moster och morbror med familjer som kommer för att äta.
Funderar på att springa först, men träningsvärken från fredagen gör sig fortfarande påmind.





Tystnaden från dig gör det outhärdligt för mig.

Så jag tog bort dig från min msn lista idag...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0