Lyfta lite skrot

Ikväll så mötte jag upp Petra för en dejt på gymmet. Det var väldigt skönt att lyfta lite Kettlebells, det var verkligen ett tag sedan. 
Så väldigt bra kväll, fick pratat och skrattat med en vän och svettats lite samtidigt. 

Farväl

Igår var jag och Lilly lediga men vi valde ändå att åka till mitt jobb på eftermiddagen för en fika. Det var nämligen så att vår kära Julia också var där och hälsade på en sista gång innan hon packar väskan idag och åker till Island på obestämd tid. 
Väldigt roligt för Julia, men tråkigt för oss att hon inte är kvar. 

Vi är väldigt glada över att ha fått chansen att lära känna dig. Lycka till och ha det bäst ❤️



På upptäcktsfärd

Det absolut mest spännande att pilla med nu är skötbordet och blöjorna och våtservetterna. Allra helst att riva ner allt på golvet med. 




Självgående tvättkorg

Vi har tydligen skaffat ny tvättkorg, med fötter. 



Uppladdning

Nu har jag och Lilly varit uppe en timme och laddar upp med mumsig frukost inför barnvagnsracet vi ska på om en timme. Det är träning för mammor och bebisar med barnvagnarna utomhus. 

Kvarg, jordgubbar, kokos, kanel. 



Frukost hos familjen Jarl

Jag tycker det är så otroligt mysigt att vi kan äta alla ihop nu, samma mat. 

Här börjar vi dagen med scrambled pancakes med hallon och massa kanel. Lilly gillar allt men tycker att hallonen är lite sura. 

Här är receptet om någon är intresserad: http://www.jillsmat.se/recipe/scrambled-pancakes/




Födelsedagsspa!

Jag och mamma fyller år bara några veckor emellan varandra så som present till varandra i år så åkte vi på dagspa på Tylösands hotell. 

Vi började med hotellfrukost, och det är väl aldrig fel va?
Sen tog vi oss en lång promenad vid stranden. Det var jätteskönt att komma ut och röra lite på sig. Det blåste lite väl på stranden så vi gav upp det och gick längs en mysig bäck istället där det var lä. 
Vi var nästan mätta fortfarande efter frukosten men begav oss till lunchen ändå och intog en smarrig kyckling med goda tillbehör. 

Sen spaade vi loss! Vi hängde i de olika poolerna och bastuna och softade i relaxstolarna. Det så sjukt gött att hänga på spa! 
När vi var härligt avslappnade så var det dags för våra behandlingar som var pricken över i. Jag tog en anikstbehandling på 50 minuter med peeling, mask, portömning, massage, handmassage och brynplockning. 
Det var underbart! Huden känns babylen och mina ögonbryn är vassa! Jättenöjd är jag!

Dagen har varit väldigt härlig och framförallt har sällskapet varit på topp. Men ska jag rekommendera ett spa så vinner ändå strandbaden hemma i Falkenberg med hästlängder faktiskt. När vi gifte oss så var vi på Asia Spa i Varberg hela dagen efter och det är också bra, men strandbaden är bättre. Så ska ni spaa någonstans häromkring så är det strandbaden ni ska välja, enligt mig. 

















Hipp hipp hurra för mig

Igår fyllde jag år och det firades på allra bästa sätt med en semesterdag så hela dagen spenderades med mina två favoriter. 
Blev väckt av skönsång och paket och dra i håret av Lilly. Sen gick vi till öppna förskolan för sångsamling och sen till stan för lunch med mamma.
På kvällen hade vi barnvakt och åkte till Halmstad och gick på bio. 

Dagen kunde inte varit bättre på något sätt och jag somnade med ett leende på läpparna. 


Mina hjärtan springer runt på öppna förskolan. 

Frukost för två

Nu sitter jag och Lilly vid köksbordet och äter frukost ihop. 
Sen några dagar tillbaka så får Lilly äta samma mat som vi äter. Innan har vi gjort olika storkok till henne som vi mixat till barnmat blandat med någon ekologisk burkmat ibland. 
Men nu får hon alltså samma som oss. När vi lagar mat till oss så tar vi bara undan lite till henne innan jag saltar eller har på för starka kryddor. 
Det går verkligen bättre än väntat, hon älskar det än så länge och är så glad att hon får sitta och pilla i sig maten själv. 

Favoriten hittills är älgköttbullar. Hon älskar det och äter upp de helt och hållet innan hon går på det andra på tallriken. 
Så nu till frukost fick det bli lite köttbulle, ägg och yoghurt som vi delar på. 

En köttbulle och en äggula till Lilly och två köttbullar och en ost till mamma. 



En köttbulle i munnen och en i handen. 

RSS 2.0